Piercing in Limba
Piercingul pentru limba poate fi foarte atractiv pentru multi dintre noi, insa nu trebuie sa uitam ca exista si un numar de riscuri la care ne supunem optand pentru un astfel de lucru.
Inceputurile acestui modern mod de piercing provine din SUA, spre sfarsitul anilor ‘80 a secolului trecut.
Acest trend devine tot mai popular si cautat.
Daca credeti ca acest mod de infrumusetare este facut pentru voi, cititi in urmatoarele randuri niste sfaturi si moduri de ingrijire pentru a nu se ajunge la complicatii.
Piercing limba – experiente
Limba este cel mai puternic muschi, deci reactioneaza bine la toate problemele. Durerea pe care o produce piercingul in limba aproape nu exista, sau este minima.
Piercingul trebuie pus foarte atent, pentru a nu sectiona vreun vas. Ustensilele cu care se lucreaza trebuie neaparat sa fie sterile. Daca in momentul operatiei va gasiti sub anestezie, dupa ce efectul anesteziei dispare, veti simti o durere puternica.
Acesta se vindeca mult mai repede fata de orice piercing, si sansele pentru infectare sunt minime, fie in timpul punerii sau ingrijirii. Salivatia contribuie la vindecare si protejeaza de infectii.
Primul cercel care se pune este asa numitul ‘’cercel medicinal’’, care este ceva mai lung fata de cercelul pus dupa acesta.
La inceput, pana la cinci zile (in medie doua), limba devine umflata, iar o piesa gasita pe cercel nu lasa capetelor acestuia sa dauneze limbii. Nu trebuie sa va fie frica, deoarece imediat dupa trecerea umflarii totul devine normal.
Piercingul in limba, in primele cinci zile trebuie ingrijit in urmatoarele moduri:
- Este esential a se mentine intotdeauna o igiena dentara
- Utilizarea pantenol solutiei, de mai multe ori pe zi
Aparitia peliculei albicioase subtire la suprafata limbii este ceva normal si reprezinta semnul desfasurarii procesului de vindecare.
Gaura, daca se extrage cercelul, se vindeca foarte repede, indeosebi in primele saptamani.
Ar fi bine ca cercelul sa fie facut din otelul chirurgical sau bioplastic, pentru a nu se intampla reactii nedorite.
In timpul punerii sau schimbarii cercelului in limba, trebuie tinut cont ca piercingul sa fie bine fixat, pentru a nu-l inghiti.
In primele zile dupa punerea piercingului, trebuie evitate alimentele condimentate si solide. Cel mai bun efect il are supa. Ingheteata si gheata sunt un lucru deosebit pe care puteti consuma nelimitat in aceasta perioada. Pe langa faptului ca ajuta la trecerea umflarii rapida, procesul de vindecare devine mult mai scurt.
Piercing limba – preturi
Pentru un piercing in limba pretul este intre 90 si 150 lei. Cercelul se plateste separat. Pretul cercelului depinde de materialul din care este facut, si poate fi de la 15 lei pentru unul din bioplastic, pana la 200 lei pentru acela cu cristalele Swarovski.
*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.
Scrie comentariu:
Sambata, 28.05.2016. 10:04
Subiecte din categorie:
saloane tatuaje bucurestisalon tatuaje bucurestisaloane piercing bucurestipiercingtatuajesaloane piercingsaloane tatuaje